Yanlız sayın
@Bilo, konuyu çok ters bir yerde kesmişsiniz. Şimdi nasıl sabredip, bekleyeceğiz?...
Meselede orda işte. Sabretmeniz gerekmiyor, rutin hayatınıza devam edin. Her gün bi bukle ilerleyeceğiz
@Bilo; sanırım ağırlık yeni uzantılar üzerine zamana yayarak nicheden kazanma asıl amac? başarılar.
Olabilir. Oyun sizin oyununuz, nasıl kurgularsanız artık. İlle de yeni uzantı demiyorum, sadece dikkat çekmek istedim.
@Bilo aslında bizim 1 günümüzde sen 5 gün yazsan çok güzel olur
! anlamadım hocam, hoşgör
@Bilo; sanırım ağırlık yeni uzantılar üzerine zamana yayarak nicheden kazanma asıl amac? başarılar.
İlgimi çeken bir konu.
Denemek istediğim bir site var aslında. Sizce, uzantıyı nasıl seçmeliyiz?
Bir ton uzantı çıktı ve çıkmaya devam ediyor. Belirlediğiniz konu her neyse, mutlaka ona özgü bir uzantı vardır. Yemekse .food, teknolojiyse .technology, destekse .support, mutfaksa .kitchen, bilgisayarsa .computer, lokantalarsa .menu, eğitimse .education, tatilse .holiday, resimlerse .pictures, ekonomi ile ilgili bir şeylerse .finance ve bu böyle gider... yüzlerce yeni uzantı. Siz sadece konunuzu seçip başına kelimenizi yapıştırın.
Yeni uzantılardan çok kişinin canı sıkılacak çooook. Oyun çok büyüyor. Her uzantı için 1 trilyon civarında para yatırılıyor. Bu rekabet demek. Her uzantı sahibi, diğerinin önüne geçebilmek için müşterilerine daha farklı çözümler sunabilmesi anlamına geliyor. Şimdiden şu sözleri duyar gibiyim. "Falanca uzantıya ne kursam kafaya oturuyor"

Kim bilir, belki de uzantı sahipleri, kendi uzantılarının üst sıralarda çıkması için gizli gizli bir şeyler yaparlar. Haberler çabuk yayılır. Tabi bu da o uzantının daha çok satılması anlamına gelir. Ortalık yanacak yanacak

E birde Google var. Ve hala sessizliğini koruyor, bir yıl oldu, bekliyor, izliyor, harıl harıl yeni düzen için çalışıyor. İşi çooook çok.
.