Merhaba Arkadaşlar,
Aşağıdaki gibi bir link yapısı ile yola çıkmayı düşünüyorum.

MAIN DOMAIN : Esas sitemiz buradaki tüm yazılar özgün olacaktır. kendi içerisinde blog ve mobile versiyonu mevcut olacaktır. Sürekli güncel tutulmaya çalışılacak. facebook / youtube gibi yerlere reklam verilerek beğenileri artırılacak.

DOMAIN.COM : Ana sitemizin yardımcı domain'î burda yer alan sayfalar yine özgün olacaktır. Her hafta 1 post girilecek şekilde düzenlenip bunlar facebook ve twitter üzerinden paylaşılacaktır.

BLOGGER/WORDPRESS: Bunlar domain.com'a destek açısından açılacak bloglar olup 2 haftada bir Wicked Article Creator ve spin yapılarak içerik eklenecektir. Her 10 içerikte domain.com'a link verilecek ve sektördeki diğer sitelerede link paylaşımı yapılacaktır.

BLOG: Bu domainler en alt zeminde yer alacaktır. İçerikler yine Wicked Article Creator kullanarak eklenilecektir.

EKSTRA: TÜM BLOGLAR/SİTELERİN HEPSİ O SEKTÖRE AİT MAKALELER İÇERECEKTİR. Ör: manavsak sadece manav ile alakalı makaleler yazılacaktır.(elma armut vs..)

SORULARIM:

1-) DOMAIN.COM olanlara forumda satılan seo paketlerinden almak fayda sağlar mı?

2-) Sizin önerileriniz / Görüşleriniz nelerdir?

Teşekkürler