yeni yeni türen 1000, 2000 kişilik sufizm cemaatlerinin önemli bölümü islamiyetle alakası yok kadınları etkilemek için astroloji, mevlana şiirleri .... adam profilinde ki rezilliklerin hepsini silmiş bir bakın bakalım ne kadar boş işlerin peşinde koşuyorlar. işte ne bilim soytarı diyor: " 21:02 - 22:03 gezegenlerin bilmem nesi hadi dua saati atış serbest...." allah senin belanı versin. kuranı kerim'i aç oku bakalım böyle dua mı edilir ? senin anlattığın totem, hurefe... anca akılsız beyinsiz kadın kızı ve fanatik erkek müritlerini kandırırsın.

ben gözde'nin arkadaşlarını kontrol etmedim ama ahmet hulusi'nin görüşlerinin izinden gittiğini anlatırdı. cenap çetinkaya isimli soytarı zaten ahmet hulusinin dostuyum diye onun türkiye'de ki müritlerini tavlama peşine çıkmış. neyse ben gözdeye dedim bak bunların hepsi hurefe eğer dinini öğrenmek istiyorsan aç kuran oku. kuran da duanın kabulü ihlas samimiyet,iman ve bunların birleşimi olarak çalışmadan geçiyor. sen çalışmadan duaların nasıl kabul olacak ? şimdi bu şaklaban çalışın dualarınız kabul olur demek yerine böyle gizemli gezegen saatleri veriyor ki, tövbe tövbe tanrı muamelemesi görsün.

arkadaşlar buradan uyarıyorum. bu yeni yeni türeyen sufizm cemaatlerinin önemli bir bölümü kadın, kız ve alem üzerine kurmuş tezgahı.

Onur89TR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Türkiye Cumhuriyeti; şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır." Kamâl Atatürk

Cemaat pişmanlıktır... Bugün örneklerini görüyoruz. Ne kadar doğru söylemiş atamız...