otoriter siteler hiçbir şeyden zarar görmüyor. adamlar footer alıyor, c/p yapıyor hiçbir şey olmuyor. yine kafadalar. niye? ziyaretçiyi doyuruyor. istediğini veriyor. google da buna bakıyor işte..en önemli şey, hemen çıkma oranı ve sayfada kalma süresi..eğer kullancı senden çıktıktan sonra, bir altındaki siteye girmiyorsa ona istediğini verdin demektir. adam aradığını buldu demektir.
sen bu kadar kaliteli bir site yaptıktan sonra, ister footer al, ister tanıtım al, banner al, ne alırsan al zararı olmuyor.
valla süper bi cevap vermişsin teşekkürler.. bu arada c/p nedir?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:36:56 -->-> Daha önceki mesaj 16:16:31 --
Şunu bir düşünün, Ya İstikbal reklam verdiği yerlerde sitelerde sayfalarda tıklama alıyorsa bu doğal değildir diye bilirmiyiz?
Bizler hep burada kaybediyoruz. Aldığımız bağlantı düzeyleri insanlar tarafından (Görünüp) tıklama teşvik almadığından dolayı bu "BAĞLANTI DOĞAL DEĞİLDİR" ibaresiyle baş başa kalıyoruz.
Bu tıklama çok yönlüdür (Neresinden tutarsanız). Aynı lastik gibi çektikçe uzar. Wikipedia göz önüne aynen şimdi getirelim
http://tr.wikipedia.org/wiki/Ford_Motor_Company Bu sayfada Henry Ford ve daha nice bağlantılar var buraya tıklandığını ve o sayfalarda da etkileşimde bulunduklarını düşünelim. Sizce bu bağlantılara spam diye bilirmiyiz?
Yani anlattığım olaylar konuyla birebir alakalıdır. Tüm sistem ziyaretçi odaklı düşünülüp hareket edilir ise ve bağlantılarda tıklama aldıktan sonra emin olun yüz binlerce belki spam bağlantılara bedel olacaktır.
Son sozüm Her bağlantı yararlıdır (Üstteki söylediğim hususlar doğrultusundadır ve bire bir wiki gibi yakın alakalı düzeylerde ziyaretçileri düşünelim kısacası. ).
süper bir cevap daha.. valla çok teşekkürler..
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:38:02 -->-> Daha önceki mesaj 16:36:56 --
Ikisi genel içerik olduğu için olabilir ama xyz backlink sakın denemeyin

Ben bir hata yaptım 20.000 hit 200'e düştü örneğin oran çok büyük oldu
xyz backlink ne demek dostum?