Hep beraber seyredip sonrada hep beraber sosyolog kesilip neden diye soruyoruz. )

Ben izliyorum diyen çıkmamış baştan sona. İzlesen ne olacak kötü bir şey sanki?

Türkiye'nin en dindar şehri hangisi Konya, ama içki tüketimi en fazla olan ili. Hani Tekirdağ falan olsa yine bir nebze tamam diyeceğim ama garip.

Bazen açıyorum bilgisayarda iş yaparken seyrediyorum. Merak ediyorum kim ne giymiş, kim kime ne laf geçirecek diye.

Sonra hemen hepsinin düzemece ve kurgu olduğu aklıma gelince kanal değiştiriyorum.

HaberTürk veya CNNTürk izlemekten gına geldi. İçim karardı. Türkiye yi bölüyorlar parçalıyorlar, kurtarıyorlar. Kelli felli Prof ünvanına almış ama cahil cühela takımı bazı gazeteciler, iki kelimeyi bir araya getiremeyenler, sırf görüntü olsun diye önünde gazeteci sıfatı taşıyan yeni yetme kadınlar çıkıyor.

Sinirim artıyor kanal değiştiriyorum. Genelde yabancı dizileri izlerim. Aynı dizinin 4 - 5 seferden fazla seyredilmiyor. Hafta başı çıkıyor hafta sonuna kadar 7 sefer tekrar. Hafta sonu çifter çifter tekrar.

İzleyemeyenler veya yeniden izlemek isteyenler için diye ses duyup gına gelince tekrar bu tarz senin, yok bilmemkimle evlendir beni, bilmem ile yol ortasında açıyorum.

Dizi yok, film yok, adam gibi çıkıp iki kelime tartışan usluple konuşan yok.
Geçen bir tartışma denk geldi heh dedim biraz bie şeyler öğreniriz 4 defa yayını kestiler, korktum birbirlerini boğazlayacaklar diye.

Şimdi de Seda Sayan açık. ) Dinliyorum bir düzüne mastır yapmış adamı çıkartıp bir kadın ve erkek hakkında bir ton laf söylüyorlar, ahkam kesiyorlar.

Süleyman Demire'e sormuşlar benzin yok ülkede efendim neden, demiş ki sanki vardı da biz mi içtik.

Adam gibi program vardı da biz mi izlemedik ?