EksenBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yaklaşık 2 sene mobilepax firması ile çalıştık. çok yüklü rakamlar aldık 2 sene sonunda sözleşme dahilinde olan bugun yapılan ödemenin 45 ila 90 gün arasında yapılması gerekirken bu süre her geçen zaman uzamaya başladı ve kalan bakiyemiz içinde faturalı hat olduğunu ve faturalarını ödemedikleri için bekeldiklerini söeldiler fakat öel bir durumduki alınamayan görülen ödemelerde kendi ön ödemeli hatlarımızda görülüyordu ekran görüntüleri aldık ne olur ne olmaz diye kendilerine durumu ilettik faturalı hat diye bekletttiğini 3 numara kendi firma ön ödemeli konturlu hat faturalıdeğil bunun yanıtını verin dedik direk firmadaki panellerimizi kapattılar neden kapadınız dedik sorun oluştu dediler tekrar actılar fakat sisemde bakiye alacak verecek 0 görünüyordu elimizdeki ekran görüntüleri ile uyarıda bulunduk bir yerlerine bile takmadılar avukatımız aracılığı ile uyarıda bulunduk ertesi günü gerçekten alınamayan faturalı hatların ödemesi ile birlikte kalan bakiye ödememizi yaptılar . ve bizde çalışmayı bıraktık iyikide bırakmışız
ben 4 ay önce bırakmıştım bi dostum o şirketin sahibini tanıyordu ve şirketi batırıp kaçıcak dedi 28 bin tl alıcağım vardı 4 ayda 12 bine düşürebildim