Arkadaşlar merhaba,

Başka bir hosttan site transfer ettim. Sitenin backup 'ını olduğu gibi ftp dizinine attım. Sonra cpanel mysql db 'den yeni veri tabanı oluşturup eski db dosyasını içine import ettim. Sonrasında siteyi çalıştırmak istediğimde aşağıdaki hatayı alıyorum. Site bazen açılıyor. Bazen de aşağıdaki hatayı veriyor. Hatta açıldığı zaman bazı güncellemeleri bile yaptım. Ama sonra tekrar aşağıdaki hatayı vermeye başladı. Çözümünü internette araştırdım. Ama net bir sonuca ulaşamadım. Db repair yaptım çözüm olmadı. Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar çözümünü yazarlarsa sevinirim.

Warning: require_once(/home/xxxxxxxxxxxx/public_html/wp-settings.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/xxxxxxxxxxxxx/public_html/wp-config.php on line 90

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/xxxxxxxxxxx/public_html/wp-settings.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/xxxxxxxxxx/public_html/wp-config.php on line 90