Yorumlar için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bazı arkadaşlarımız maddi durumum olmadığından vb. şeyler söylemiş. Arkadaşlar durumum var Allah'a şükür. Sadece sigortalı değil işim ve doğum parasında da değilim. Doğumdan sonra bebeğe yapılan tek iğne için bile 100-120 lira ücret alınıyormuş. Yani tek doğum masrafı gösterildiği gibi 500-600 lira değil. Doktor eşiniz 1 gün daha hastanede yatmalı dediğinde +300 lira masrafı gözden çıkartmanız gerekiyor sigortanız yoksa. Ben herşeyi tam olsun istiyorum ama gidip de para saçacak değilim. Elbette devletimiz buna uygun bizlere öneriler sunmuş ve bu konuda ben bilgi istedim sizlerden. Yoksa yaptığım çocuğun doğmasını veya ne amaçla yaptığım sadece sizi değil kimseyi ilgilendirmez. Bu eşim ile benim aramdaki meseledir.

Tekrardan yorum atan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Beni anlayan arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum. Konuyu belki arama motorları üzerinden aratıp bilgi alan arkadaşlar için de yazayım. Aylık 40 liraya isteğe özel sağlık sigortası yapılabiliyormuş. Fakat bu sigorta doğum masrafını karşılamıyor. Doğum öncesi testler, muayene ve doğum sonrasında çıkabilecek masrafları karşılıyor. (iğne vs.vs.)