Ben tebilişim ile fazla site görmedim newste çıkan. Belkide benim gördüğüm tasarımlar değildir. Haber sitesinde mutlaka desteği olan birilerinden alın sistemi. Bu kadar çok para veripte ilgilenmeyen adamlara tonla para saçmayın.

Zaten tebilişim in mobil sitesine girin bir daha girmek istemeyeceksiniz. Bazen ziyaretçiler sadece resim olduğunu haber çıkmadığını yorum olarak yazıyor. Dolphin tarayıcısında çıkıyor bu hata ki o da android de en fazla kullanılan tarayıcı. Haber sitesi açacaksanız mutlaka mobil versiyonun da anlaşılır ve sade bir tasarıma sahip olmasına dikkat edin. Bu gün neredeyse yarı yarıya siteye ziyaretçi mobilden giriyor.

Özgünlük kısmına gelecek olursak, arkadaşların da dediği gibi siteniz news de yeniyse özgünlüğe dikkat edin. Ama diğer sitelere göre bir adım önde olmak için mutlaka anahtar kelimelerin içinde bulunduğu başlık ve açıklamayı özgünleştirip yazın. 50 haber girmeyin de sağlam 25-30 haber girin daha iyi. Zaten aşağı yukarı hit canavarı spamcıların hepsi c/p çalışıyor.

Unutmadan onu da söyleyeyim. News de son dönemlerde yapılan güncellemelerle artık özgünlük olayı daha da bir önem kazanıyor. Çoğu spam site zaten uçtu newsten yada doğru düzgün haber çıkaramıyor.

Haberinizin başlığından içeriğine kadar ne kadarı özgünse o kadar öne çıkıyorsunuz. Forumda bir arkadaşım son günlerin en popüler konusunu özgün bir şekilde haberleştirerek sadece tek haberden 300k getirdi 3-4 gün içinde. Ve halen de getirmeye devam ediyor. Tabii özgünlükten kasıt illa satırlarca bir içeriği baştan yazmak değil. Kopyala/yapıştır bir haberin başına yada sonuna yazdığınız alakalı içerik siteyi bir adım öne götürüyor.