sektör benim sektör olduğundan ( tabiki şarlatanlık,müritlik değil ); dediğiniz gibi birisini etki altına olayı var.etki almak için tırnağa yazılan ufak bir Arapça harf bile etki altına alır yanında bir duasını okumak kaydıyla
Bu tarz bioenerji,remil,3 harfli vb. merak ve ilginin sonu kötüdür,günde 10 kişi rahat bu şekilde arıyor."eee hocam biz bir kitap okuduk gece rahatsız ettiler bizi." ee okuma la banane ne! bu tiplerin parasını almak lazımda neyse

Türkiyenin ünlü bir yogacısı ögrencilerine oral sek-s yaptırdığı haberi bile çıkmıştı.Bu tarz işlerde insanlar o kadar kullanılmaya müsait ki,üzerinde ki papaz büyüsünün hoca tarafından yapılacak bir ters ilişki sayesinde kurtulacağına inanan 2 üniversite bitiren kariyerli kaç tane kadın gördüm sayısını ben bile bilmiyorum.Hayatta her şey paramı diyen 18 yaşındaki genç kızlar! ofisinizde ödeşiriz diye yazılan onlarca mesaj.Niyetinizi bir bozsanız olmayacak şeyler olur ,nice nice kadınlar sırf sevgilisi dönsün diye yapmadığı kepazelik kalmıyor.Umut her zaman satıyor.
Kadın konusuna gelecek olursak;Acı gerçekleri banlanmak pahasına yazacağım size ibret olsun gençlere!
-yaşınız 31 ve bir kadının sizi aldatabilme ihtimalini göz önünde bulundurmuyorsunuz
-nişanlınızda olsa (burda herkesin bacısı var benimde var) içinde olan şeyin ne kadar açığa çıkıp çıkmadığını anlamanız lazım,
-öğretmen olduğunu yazmışsınız(yengelerim öğretmen) okuyupda bu kadar cahil kalan başka bir kesim yoktur.Öğretmen odasının ne amaçlarla kullanıldığını anlatsam oturur Allah iyiki beni kurtardı diye şükür edersiniz.
-Engelli olması cinsel organının olmadığını göstermez!
ve size bir kardeş nasihatı "Almadan vermek,Allaha mahsus" siz peygamber değilsiniz ümmet kayıracaksınız.Bir kadına nişanlınızda olsa para vermeyin,Önce almak üzerine kurun bu hayatı,vicdan ve merhamet sahibi insan olarak illaki verirsiniz.Haftalık 20 lira pazar parası verilen anama bir hafta 50 tl veren babam hala 50 den aşağı para veremiyor.Karşınızda sürekli tatmin olmayan biri var.ismi yeter olan kadın olupda dili yeter diyen kadın görmedim duymadım.Akıl cıva gibidir kaydı mı gider diyen dedeme selam ederim.Bazı şeyler gözünüzü kör etmiş,bazı insanlarla lafla anlar bazısı müsibetle anlar.Ben her zaman büyük sözü dinledim hiç zarar etmedim siz 60 yaşının ne olduğunu bilmeyebilirsiniz ama birileri 31 yaşının ne demek olduğunu biliyor.
Allahın sevdiği bir kulsunuz ve Cenabı hak (haşa) size lcd ekranda ne olduğunu gösteriyor.Kula kulluk etmeyin,Allah bize yeter...