Hocam ben Phantom v1.2 gopro hero 3 plus black edition gimble görüntü aktarım istasyonu /fat shark gözlük vs. kullanıyorum.
Görüntümden gayet memnunum. Go pro sonuçta

Cihazımı 4000 TL'ye satıyorum. Dediğiniz gibi daha prof. bir cihaz alacağım. En başta işe 40.000 TL bağlayamadım (dji s1000 gibi cihazlardan bahsediyorum)
Ama işler iyi ve geliştiriyorum. Bu cihazı da elden çıkartıyorum. Başka yerlerden teklif geliyor ve karışayamıyorum.
GPS vs. var tabiki

Ben cihazdan memnunum. Üstelik parçasının çok pahalı olduğunu sanmıyorum. Düşürüp kırma riski tabiki var. Ama durduk yere parça sorunu çıkaracağını sanmıyorum. Zaten techno model garantili.
2. sürümleri çok basit geliyor bana. Güncelleştirme yapmak sonradan mantıksız. Şimdi kafama göre güncelleştirme yapabiliyorum. Gopro geliştikçe kamerayıda geliştirebiliyorsunuz doğal olarak

Başka makina kullanmıyorum ne yazık ki
senin işin gereği sana ayrıca bi şart olmuş zaten bizimkisi merak hobi amaçlı.İstanbula gelirsem bi çayını içerim. sana v911 show yaparım sana.
not bendede go pro hero 3 var su altı gerçektende çok başarılı fakat go studio'da balık gözü iptal ettiğimde ve 1080 p convert ettiğimde acayip derece görüntü boyutu yükseliyor 100 mb görüntüyü 400 mb yapıyor ben bi anlam veremedim . 2.7 k cin formatında çekim yapıyorum ben bazen 4 k sonra görüntüyü düşüyorum go studio ama boyut yükseliyor ters orantılı ben anlam veremedim.