maxipowers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
forumda bu konuda şuan baş başayız hocam yok yani bu işlerle ilgilenen pek fazla insan ben zamanında heliteknik'e takılırdım bol bol oranın potansiyeli bayağı geniş işten anlayan abilerde var. bi avukat abi vardı o çok sağlamdı. bayağıda yatırımı vardı bu işlerde hatta hatta tvlere felen çıkıyordu bayağı ünlü olan onuda takip ederdim.
benim v911 kuyuk motoru yine pert oldu.kızıyorlar diye yaptırmıyorum. çocukmusun diyorlar ben nitoru heli getirip evde uçurmaya kalksam herhalde benide heli ile birlikte evden atarlar ( :: ( şaka bi yana onlar evde uçmuyorlar çok tehlikeli )..

madem böylesine zengin bir kaynağımız var sorularıda sorayım.(: .
hocam helide kamera go pro mu kullanıyon yoksa phantom orjinal kamerası varmı aldığım sistemde?.
neden phantom tercihi yaptın?? kendin düşünmedinmi hiç kafana göre bir multi düzmeyi??( mark 3 gibi dehşet makineler ile çekim yapmak varken???.
benim bi emniyet.müd abim var o da bu işin piri diyebilirim . onunla son sohbetimde phantom uzak dur en ufak kırımda yüzlerce dolar paramın gideceiğni ve kendisinin daha ucuza daha sağlam sistem kuracağını söylemişti. bu dediğim kişinin makinesini en son 23 bin liraya satılığa koymuştu sahibindende.
senin makine nasıl begeniyormusun?? gps varmı? Görüntü tatmin ediyormu?

+ yıkık cıkık 6 kanal veya ufak yollu kullanmadığın multi veya heliler olursa yolla seve seve kabul ederim yok demem ( :.
Hocam ben Phantom v1.2 gopro hero 3 plus black edition gimble görüntü aktarım istasyonu /fat shark gözlük vs. kullanıyorum.
Görüntümden gayet memnunum. Go pro sonuçta
Cihazımı 4000 TL'ye satıyorum. Dediğiniz gibi daha prof. bir cihaz alacağım. En başta işe 40.000 TL bağlayamadım (dji s1000 gibi cihazlardan bahsediyorum)
Ama işler iyi ve geliştiriyorum. Bu cihazı da elden çıkartıyorum. Başka yerlerden teklif geliyor ve karşılıyorum.
GPS vs. var tabiki Ben cihazdan memnunum. Üstelik parçasının çok pahalı olduğunu sanmıyorum. Düşürüp kırma riski tabiki var. Ama durduk yere parça sorunu çıkaracağını sanmıyorum. Zaten techno model garantili.
2. sürümleri çok basit geliyor bana. Güncelleştirme yapmak sonradan mantıksız. Şimdi kafama göre güncelleştirme yapabiliyorum. Gopro geliştikçe kamerayıda geliştirebiliyorsunuz doğal olarak
Başka makina kullanmıyorum ne yazık ki