Phantom hocam ama üzerinde ki aletlerini topladım. Çekim yapıyorum firmalara şu anda sadece oynamıyorum şaka bir yana

Ama uçurmak isteyen olursa İstanbul içi havaların iyi olduğu bir gün buluşmak isterim
forumda bu konuda şuan baş başayız hocam

yok yani bu işlerle ilgilenen pek fazla insan ben zamanında heliteknik'e takılırdım bol bol oranın potansiyeli bayağı geniş işten anlayan abilerde var. bi avukat abi vardı o çok sağlamdı. bayağıda yatırımı vardı bu işlerde hatta hatta tvlere felen çıkıyordu bayağı ünlü olan onuda takip ederdim.
benim v911 kuyuk motoru yine pert oldu.kızıyorlar diye yaptırmıyorum. çocukmusun diyorlar

ben nitoru heli getirip evde uçurmaya kalksam herhalde benide heli ile birlikte evden atarlar ( :: ( şaka bi yana onlar evde uçmuyorlar çok tehlikeli )..
madem böylesine zengin bir kaynağımız var sorularıda sorayım.(: .
hocam helide kamera go pro mu kullanıyon yoksa phantom orjinal kamerası varmı aldığım sistemde?.
neden phantom tercihi yaptın?? kendin düşünmedinmi hiç kafana göre bir multi düzmeyi??( mark 3 gibi dehşet makineler ile çekim yapmak varken???.
benim bi emniyet.müd abim var o da bu işin piri diyebilirim . onunla son sohbetimde phantom uzak dur en ufak kırımda yüzlerce dolar paramın gideceiğni ve kendisinin daha ucuza daha sağlam sistem kuracağını söylemişti. bu dediğim kişinin makinesini en son 23 bin liraya satılığa koymuştu sahibindende.
senin makine nasıl begeniyormusun?? gps varmı? Görüntü tatmin ediyormu?
+ yıkık cıkık 6 kanal veya ufak yollu kullanmadığın multi veya heliler olursa yolla seve seve kabul ederim yok demem ( :.