Merhaba.
Öncelikle sisteminiz çok güzel emeği geçen herkesi tebrik ederim çok güzel bir sistem kurmuşsunuz ve parasını hak ediyor.
Birkaç yorumunuz da sistemin kırılamayacağını ve kırılsa bile düzgün olmayacağından bahsetmişsiniz. Ben de sisteminizi merak edip bir şekilde dosyalara ulaştım toplamda 580 adet ioncube ile şifrelenmiş dosya tespit ettim.
Bunlar nasıl kırılmıyormuş diye merak ettim hiç bir art niyetim yoktur bunu belirtmek isterim.
Dosyaları decode etmeyi başladım ve tamamladım 580 adet dosya başarılı bir şekilde çözüldü. Bazı dosyalarda hata vardı onları da çözdüm ama bir dosyanız var ki "lib.php" çözdüğüm kadarıyla 6152 satırdan oluşmakta bunu bir türlü düzgün bir şekilde decode edemedim bunalttı beni
Uzun lafın kısası sadece meraktan sisteminizi incelemek için uğraştım ve dediğiniz gibi başarısız oldum. İlk başlarda kırıldı işte nasıl kırılmıyomuş diye sevindiğim anlar da olmuştu inkar edemicem

ama "lib.php" dosyası beni hayattan bezdirdi resmen. Sizi tebrik etmek istiyorum çalışmalarınızda başarılar.
Kırılmış dosyaları hiç bir yerde paylaşmadım bilgisayarımda bile bulunmuyorlar hepsini sildim.
Selamlar.
Keşke silmeseydiniz. Size bir serial numarası verseydik ve sistemi çalıştırmayı deneseydiniz, çalışıp çalışmadığını görürdük hep birlikte