osmanbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
incelediğim içerikler malesef sipinlenmiş içerik. yazdırma falan yok. yazdırmışsa da yazdırdığı kişi spinlemiş.

iyi bir ingilizceniz yoksa site içeriğini bilen birisine göstermeden satın almamanızı tavsiye ederim.

965 özgün içeriğin 100 tekil getirmesi ingilizcede pek de olası değildir zaten.

satıcıyı da uyardım bu konuda kolay gelsin.
Hocam öncelikle görüşleriniz için teşekkür ederim. Fakat şunu belirteyim konular kesinlikle kopyala yapıştır değil inanın ben bu yazılara ücret ödedim. Özgünden kastım bir yerde bir makale var ve biz onu kendimize göre düzeltiyoruz. Zaten google için bu yeterli yani yazının görseli farklı ölçüde , yazılarda ki kelimelerin farklı olması yeterli oluyor... Tabi ki herkesin fikrine saygım sonsuz siteler ortada zaten kimseye zorla bir şey satma ihtimalimiz yok. Satılırsa satılır satılmazsa da domain süreleri yeni uzatıldı çok büyük sorun teşkil etmiyor benim için. 965 yazıya bu tekil az demişsiniz inanın hocam benim 11 K hiti olan sitem vardı 3 ay veri girmedim 2500 tekile düştü örnek resim olsun diye resim ekledim şu şekilde ;

Güncel veri giridiğim dönemlerdeki hitim ;

Sonrasındaki durum ;

Yani yazı adetiniz isterse 5000 adet olsun siz güncel tutmazsanız özellikle Google'un yeni algoritmasıyla yüksek hit elde etmeniz imkansız. Genede fikirleriniz için teşekkür ederim.