hyllet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam anladıgım kadarıyla domain 1 hesaptan alıp baska hesaba taşımızsınız ardında eski hesaba taşımızsınız olayı bu ise,
Godaddy domainler transferi yapıldıgı zaman ortalama 15 ile 30 dakka içerisinde otomatik mesaj gönderir domain panelinizden silindi diye mail adresinize,
yani aksi bir durum yok siz domain tekrar panele almışsınız siz panele almadan önce muhtemelen o mail adresine mail gelmiştir.
Türk çagrı merkezi bekle fazla birşey yapamaz bu konuda.
Çünkü ortada bir sorun yok
Eger olay yukarda bahsettigim gibiyse
Evet belirttiğiniz gibi + olarak ödeme işlemi ordan gerçekleştirildi.Çünkü kartta para olmadığından arkadaşın ödemesini rica etmiştim.Kendi hesabımdan onun kartla ödeseydim illegal işlem algılarlar diye düşündüm.
İnşallah yoktur sorun

meher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet. Domain hesabınızda aktif durumdaysa endişe edecek bir durum yoktur.

"Item cancellation confirmation" transfer sonrasında gönderilen otomatik mesajdır.
Domain hesabımda ve aktif konumda.Whois bilgileri vb şeylere baktığımda domain adıma kayıtlı duruyor.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:59:18 -->-> Daha önceki mesaj 14:53:39 --

MSIL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam taşıdığınız farklı hesaba da aynı mail gitmiş mi? Sonuç olarak iki tarafta da aynı işlemi yapmışsınız anladığım kadarı ile. Eğer gitmiş ise arkadaşların dediği gibi sistemin otomatik mesajı olarak değerlendirmek gerekiyor.
Aynen hocam belirttiğiniz gibi arkadaşada mesaj gelmiş.