DenqeSiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam film sitelerine adsense başka vermiyor başka makale içerik sitenizle başvuru yapın onay alamazsanız ücretli adsense hesabı alıyoruz pmden ulaşabilirsiniz
Hocam sitem illegal film izleme sitesi degil filmler hakkinda bilgilendirme ve tavsiye makaleleri ile dolu bir site. Dediginiz sekilde paralı adsense hesabı alsamda telif hakkı gerekcesiyle banlanabilir hesabım.

Bu konuyu acmamdaki sebep tum yazilar özgün olmasina ragmen google neresine kafayi taktı . Tek bir sebebi olabilir oda google da serbest dolasan filmle alakali resimler.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:44:58 -->-> Daha önceki mesaj 12:43:09 --

dadac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gayet normal. sitedeki yazıları incelemedim ama bir sürü film afişi vs var. normalde bunlaırın bile izin alınmadan kullanılması yasak.

çoğu kişi bilmez. hatta normalde full özgün sitelerde bile özgün resim kullanmanız gerekir. ben de sonradan öğrenmiştim bunu. ama tabi adsense bu konuda kafasına estiği siteyi uyarıyor..
Hocam telif hakkina girmeden bir filmin gorselleri nasil kullanilabilir? Afisleri kaldiricam mutlaka bu arada.