gayet normal. sitedeki yazıları incelemedim ama bir sürü film afişi vs var. normalde bunlaırın bile izin alınmadan kullanılması yasak.
çoğu kişi bilmez. hatta normalde full özgün sitelerde bile özgün resim kullanmanız gerekir. ben de sonradan öğrenmiştim bunu. ama tabi adsense bu konuda kafasına estiği siteyi uyarıyor..
Tamamen özgün film tanıtım sitem var. 2 seferdir adsense başvurum şu uyarıyla reddediliyor :
Karşılama e-postamızda belirttiğimiz gibi, AdSense kodunu sitelerinize yerleştirmenizin ardından AdSense başvurunuz üzerinde ikinci bir inceleme gerçekleştiriyoruz. Bu incelemenin sonucunda, aşağıda belirtilen ihlaller nedeniyle hesabınızı onaylamadık:
Başvurunuz, aşağıdaki nedenlerden dolayı kabul edilmemiştir
Telif hakkıyla korunan materyal: Web sitenizde, telif hakkıyla korunan materyal bulunduğunu tespit ettik. Program politikalarımızda belirtildiği gibi, AdSense yayıncıları, telif hakkı ile korunan içeriğe sahip web sayfalarında, bu içerikleri görüntülemek için gerekli yasal haklara sahip olmadıkları sürece Google reklamları görüntüleyemezler.
ilk uyarıyı aldıgımda youtube linkli fragmanları kaldirdım. Su anda sadece filmlerin google görsellerden aldıgım resimler var. Film sahne görüntülerinin telif hakkına girdigiyle ilgili birsey bulamadım.
Konuya hakim birisi yorum yaparsa cok sevinirim.
Sitem kawun.net