kaanrevan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de bu durumu düşünmeye başladım. Site tam yükselmeye başlamıştı bu kesintilerden dolayı tekrar geri dönüş başladı ziyaretçi sayısında. 100 er 100 er 200-250 ziyaretçi kaybettirdi bana günlük bu natro. Sinirlerimi gerçekten alt üst ettiler.
Walla hocam eklentileriniz sorun oluyor demek biz bir işten anlamıyoruz ama yine de sunucu hizmeti veriyoruz demek. Bir düşünsenize en yaygın yazılım wordpress herkes kullanıyor. Herkes mecburi eklenti de kullanıyor. Her hosting firması böyle sorun oluyor felan dese kimse kullanmazdı demi? Bariz bir şekilde hostinginizi değiştirmeniz sizi bu dertten kurtaracaktır. Bende yıllar önce ilk hostingimi isimtescilden almıştım Allah uzak etsin 4-5 yıldır Netinternet ile çalışıyorum, sorun çıkmıyor mu? elbette çıkıyor ama çözüm için herşeyi yapıyorlar. Bir kere dahi 4-5 yıl içinde üzgünüz yapamayız dediklerini görmedim. O yüzden iyi bir firmayla uzun süreli çalışmak hem avantajlı hemde kafanız kulağınız rahat ediyor. Tavsiyem Netinternet veya araştırın başka bir tane bulun hiç farketmez, kaliteli kurumsal bir firmayla çalışın