bayraktar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Arkadaşlar,

Neyse Sizin anlama kapasiteniz düşündüğümden daha da düşükmüş o yüzden sizin yazdıklarınıza daha fazla cevap vermeyeceğim.

ayrıca hazırını almak daha ucuza geliyor diye cumhuriyetin ilk yıllarında bin bir zahmetle açılan uçak fabrikalarını kapatan bir neslin yetiştirdiği ve bir şeyler geliştirmek yerine nasılsa hazırı var kullan kafa yapısında olanlar için artık sözüm yok. siz bildiğiniz gibi yapın.
Ayrıca benim sistemimle bahsettiğimiz sistemleri kıyaslamadım ama sizin kapasiteniz kıyasladığımı sanacak kadar düşükmüş

Kaldı ki daha iyi olduğunu idda etsem ne olacak bunun aksini kim ispatlayacak?
1)Hocam Cumhuriyetin ilk açtığı uçak fabrikaları da aynı sistemle açıldı. Alman Junkers uçak fabrikası Türkiye'de fabrika açtı, orada Alman Mühendisler yanında yetiştirilen mühendisler ve teknik ressamlar ile Tomtaş ve Gazi Uçak Motoru fabrikaları açıldı.

2)Şahsına hiç bir hakarette bulunmadım. Sadece frameworke ne gerek var gibi temelsiz çıkışının biraz ukala ve iddialı olduğunu söyledim. Ama sen bizim kapasitemizin düşük olduğunu iddia edecek bir noktaya gelmişsin.

3)Konu başlığı TİCARİ PROJELER diye başlayıp sonra işi herşey para değile getirmen garip. Çünkü bahsettiğimiz frameworkler ücretsiz ve dünyanın dört bir yanından geliştiricilerin kültür mirasımıza armağanı.

4)Biz sana fikir veriyoruz neden framework kullanman gerektiğine ilişkin. Eğer sen kötü bir tüccarsani kötü ticaret yapmak istiyorsan, fazladan para ve zaman harcarsın kendi frameworkünü geliştirmeye uğraşırsın. Bu bir araba alıp taksicilik yapmak yerine, taksicilik yapmak için araba icat etmeye çalışmaya benziyor.

5)Sadece onay almak için mi konu açtınız hocam? Muhalif görüşlere karşı tek cevabınız wordpress joomla framework kullanmıyor ben neden kullanayımdan daha kabul edilebilir bir yanıt olsa biz de faydalansak. Bana neden framework kullanmamam gerektiğini ispat etsen ben de o yoldan giderim. Sonuçta tarikat mensubu değil programcıyız.

6)Zaten wordpress'ten joomla'dan, laravel'den daha iyi frameworkler yazabiliyorsanız fikre de ihtiyacınız yoktur. Düşük seviyem ile bu konuya son yorumum Allah kolaylıklar ve bol kazanç versin.