Merhaba Arkadaşlar:
Sitemde ana dizinde joomla 2.5 subdomainlerde wb siteler kuruludur. Yaplacak işler tek sitede farklı düzünlerdeki wb sitelerde yapılacaktır.
Alttaki işler yapılacaktır.
1 - sub domainde kurulu
burada şatış konusu olan haber teması kuruludur temanın siteni ekle bölümünde bulunan kodla manset bölümünü ana dizindeki sitemde gösteriyorum fakat temanın ana sayfasındaki diger modülleri vs de sitede göstermek istiyorum ama temada sitene ekle kodu baska bölümler icin olmadıgından yapamıyorum sitedeki modülleri veya bölümleri ana dizinde göstermek istiyorum
alt dizinlerde kurulu diger wb sitelerimde bulunmaktadır bunlardada işlem yapmak istiyorum yukarda belirtilen işlemlerle aynı.
2- sitemizde bir kac wb ve bir joomla site bulunmaktadır bu sitelerin üye toplosunu birleştirmek yani birine uye olan diigerlerinede uye olsun veya birinde online olan digerlerindede online olsun istiyorum
3-
http://www.mynet.com/haber/ burada en üst bölümde bulunan inframe menu benzeri yaptırmak istiyorum tüm alt dizinlerime yukleyerek alt düzünlerle diger dizinler ve ana dizin arasındaki menu olayını çözmek istiyorum
Yukardaki işlemlerin hepsini yapabilecek arkadaşlardam pm bekliyorum
iletişim yollrı
telefon : 05067322339
whatsap da olur