hizli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aslında bunları sende biliyorsun ama illa teyit istiyorsan sitene aynı katogoride yıllanmış ve hitli olan 2 siteden link alıcaksın ve konuları sitene eklemeye devam edeceksin elbetde sabır ve zaman gerekecek
Hocam kaba taslak biliyorum hatta derinlemesine ancak sorun şurada; araştırma ve yorumları okuyunca adsense gelirini artırmanın kolay olmadığını, bilinmeyen birkaç yöntemle artırıldığını görüyorum. Benim amacım gerçekten insanlara faydalı olarak para kazanmak. Forumda makale iş iyaptığım herkes bilir ki dürüst ve doğru yazılar yazarım ancak bir süre sonra adsese tarafından gerekli ücreti alamayınca soğumaktan korkuyorum.
maxad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Öncelikle nacizane bir uyarı yapmak isteriz. Siteniz hassas bir kategoride olduğu için kullanacağınız dile ve görsellere dikkat etmeniz gerekecek. Bir çoklarımız için er0t1k yada müstehcen sayılmayan metin yada görseller Google politikalarına aykırı olabilir. Buna bir çok yerde denk geldiğinizi tahmin ediyoruz.

Bu uyarımızdan sonra https://www.dropbox.com/s/tg2605jffb...-r10.xlsx?dl=0 adresindeki şablon dosyaya bakmanızı rica ederiz.

Bu dosyada göreceğiniz üzere aslında belirli matematiksel metiklere göre gelirinizi arttırmanız için aslında sayfa görüntülenme ve ziyaretçi sayılarınızın da nasıl artması gerektiğini fark edeceksiniz.

Tabii ki buradaki tıklanma rakamları, ortalama sayfa gezinimleri, birim tıklanma gelirleri ortalama rakamlardır ama yine de bir fikir vereceğinizi umarız.

Başarılar.
Independent adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İmla,tasarım,sosyal medya önemli
Önerileriniz için çok teşekkür ederim hocam.