Makaleyi karistirman çok sacma hocam emeginin karsligini soyler alir ukash parasal bir birim arkadaslar sadece onerimi sundum olacak veya olsun demiyorum yoneticilerin ve sizin fikirlerinizi almak istedim.

U8650 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:04:01 -->-> Daha önceki mesaj 16:50:22 --

ChesteRgazi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alış-veriş bölümünde ürün satan arkadaşların bir çoğu tahtakaleden temin ediyor.
Tahtakaleden 3 TL'ye aldığı bir ürünü burada 4,5TL - 5TL'ye satıyor. Normal satış şekli bu. (kabaca sizin yaptığınız diyelim. burada 2 TL kar elde ediyor fakat satış devamlı olmuyor sizin gibi.)

Peki şimdi bende nakit para olsa. Gitsem tahtakaleye aynı üründen toplu bir şekilde alsam. Tek seferde 1000 adet ürün alsam bana kaçtan verir sizce? En kötü 2TL'den alırım adedini.

2TL'den alıp burada 3TL'den satsam? 1TL kâr elde ediyorum. Fakat 5TL'ye satandan daha çok satıyorum ucuz olduğu için. ve sonuç olarak daha az kâr koyarak sattığım için daha fazla satmış oluyorum yani kabaca sürümden kazanıyorum.

Tamamen mantık bu. Yani bu şekilde düşündüğünüz zaman daha sağlıklı olacaktır.
Ukash da guncel kurun altinda sattiginda kâr degil zarar etmis olursunuz hocam Ukashi para birimi olarak degerlendirirseniz anlayacaksiniz.

U8650 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi