bayraktar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Arkadaşlar,

Kusura bakmayın size yardımcı olamayacağım çünkü hiç bir şey yapmadan kazanç sağlamak hayat görüşüme ters. her kazancın bir emeği olmalı mutlaka..
Sizin burada emeğiniz vergi sorunlarından beni kurtarmanız. Bu da çok büyük bir emek sayılır. Benim vergi mükellefi olabilecek kadar gelirim olmadığı için.

Kısacası bünyenize bir websitesi dahil edeceksiniz. Yaptığım satışlarda vergi sorgulandığında zaten hali hazırda ödediğiniz şirketinizin vergileri gösterilecek. Bana bu iyiliği yapmanız karşılığında her aldığım müşteri ödemesinden size "komisyon" veya artık bakış açısına göre "hediye" ücretler vereceğim size.

Buradaki emek "vergi sorununu ortadan kaldırmak" olarak görülürse size emek açısından fazlasıyla bir sorumluluk düşmektedir.

Yardımcı olmanız için bütün yolları denediğimin farkındayım. Çünkü bu konuda gerçekten yardıma ihtiyacım var. Kafanızı şişirmeme umarım kızmazsınız. Forumlarınızla ilgilenebilirim bana bu iyiliği yaparsanız. Sizin istediğiniz herşeyi yaparım kısacası. Yeter ki şu sorunum halledilsin.

Tekrar rica ediyorum sizden, üzgünüm ısrarcıyım biraz ama kızmayın. Tekrar düşünürseniz sevinirim hocam.