Giovanni adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pay4Store'un sistemini çok iyi bilmiyorum fakat. Sanıyorum senin adına fatura kestiğini söylüyorsun. Eğer böyle ise kullanılabilir tabiki.

Diğer yandan League of Legends sanırım yabancı kaynaklı bir oyun sitesi ve sen buradan hizmet satacaksın. Bu durumda vergi ödememek için vergi mükellefi olmayan bir ülkeden satış yaptığını gösterecek bir seçenek sunabilirsin. Ennihayetinde ortada kargo falan da olmayacak. Kendi adını dahi belirtmek zorunda değilsin. Henüz Türkiyede bildiğim kadarıyla bunun önüne geçilebilmiş bir kanun oluşturulmadı. (Tabi bu konuda bilirkişi muhasebeci tavsiyesi alman daha iyi olur, her muhasebeci bilmez bunu)

Belki de Pay4Store böyle bir seçenek sunuyor olabilir ama bu konuda bir fikrim yok. Eğer böyle ise senin açından asgari şartlar oluşmuş diyebilirim.

Maksat şu; Avukatın biri geldi senden hesap aldı. Sonrası için senin adına dava açabileceği bir pozisyon var mı? Eğer yok ise doğru yoldasın!
Hocam bu yabancı ülkeden satış yapıyor gibi gösterme olayını tam anlayamadım. Bildiğiniz kadar detayına iner misiniz acaba?

Konuma girdiğiniz tüm yardımcı yorumlarınıza da tekrar teşekkür ederim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:26:54 -->-> Daha önceki mesaj 09:31:11 --

bayraktar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Arkadaşlar,

Hesabınıza giren para miktarının artık bir önemi yok. Çünkü Geçen sene Aralık ayında yaşanan yolsuzluk operasyonlarında hükümet kuyruğunu kurtarmak için "NEREDEN BULDUN" yasasını kaldırdı. Bu yüzden hesabınıza giren paranın hesabını kimse sormayacak artık. Ayrıca vergi mükellefi olman tabiki iyi olur ama işini büyütecek ve işin devamlılığını sağlayabileceksen. İlave olarak yaşınızın da tutması lazım.. Ama ben tavsiye etmem biz vergi mükellefiyiz de ne kazancımız var hiç bir şey yok. Devlet kazanmışsın kazanmamışsın detaya takılmadan senden parasını alıyor.. onun için fazla düşünmenize gerek yok.. işin devamlılığı varsa girebilirsin yoksa hiç takılma derim
Hocam vergi levhanız varmış sanırım. Satış başına komisyon kazanabileceğiniz kısaca hiçbir şey yapmadan ek gelir sağlayabileceğiniz şekilde bünyenize katılabilirim.

Özel mesaj attım size. Dönüş yaparsanız sevinirim.