bütün r10.net üyesi arkadaşlara selamlar.
youtube den para kazanmaya çalışan birisiyim ve 2,74 dolar kazanmaya başladım. Daha iyi kazanabilmem için tavsiyelerinizi bekliyorum.
Daha iyi gösterim sayısına nasıl ulaşabilirim? Neler yapabilirim? Videolarım güzel sözler üzerine.
Kazanç ekranım :
Kendime özgü animasyonlar yapıyorum. Bir örnek vereyim.
Ekran resmi :
Videmuz :
https://www.youtube.com/watch?v=SPBC...jRc06H&index=9
Kardeşim, çok güzel paralar kazanacaksın. Çok çok güzel. Daha önce videoları görmemiştim. Açıp internette güzel sözler araştıran biri değilim. Ki araştırsam bile hemen öyle göz ucu ile bakar çıkarım. Çoğu insan böyle yapar. Fakat videolarının uzunlukları olsun, sözü yazarken ki zaman olsun. Sözleri tek tek okumamı ve anlamımı sıkılmadan birşeyler öğrenmemi sağladı. Süresi uzun olsa sonunu getirmez çıkardım. Süresi kısa olsa 2-3 söz paylaşsan diğer videolarını izlemezdim. Fakat ortalama 2-4 Dakika arası tutup bu şekilde devam edersen kesinlikle çok çok güzel paralar kazanacaksın. Ne ingilizceye gir ne kendini zora sok. Bu şekilde devam et. Çünkü videolar bitene kadar hepsini izlettiriyor. Bu da önemli bir şey yarısında çıkıp gitmiyorsun. Azıcık reklamını yap adını duyur. Sonra inanıyorum ki gerçekten güzel miktarlar kazanacaksın