benim şifam ya karşı tarafın erimesi yada hayırlı güzel bir kısmet. o kadar kötü değilim sadece rezillik diz boyu ve ortasın da kaldım.

TheWebmaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum ben başka bir arkadaşa cevap verdim sadece

Gerçekten zor bir durum, psikolojik olarak daha dibe gitmeden önce bilinçli bir şekilde psikolojik destek almanızı tavsiye ediyorum.

Hep kadınlar mı ah edecek, sende ah et hocam illa çıkacaktır biryerden..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:58:22 -->-> Daha önceki mesaj 19:57:15 --

sapık sapık inançların peşinden koşuyorlar. allah razı olsun hocam. evlensem çok daha kötü seyir ederdi olaylar tabi. allah hepimizi doğru insanlarla karşılaştırsın.

taamtaam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Verilmiş sadakaniz varmış ALLAH ıslah etsin onları ama üzülmek yerine sevinmeniz lazım ya evlenseydiz o bayanla ALLAH muhafaza katil de olabilirsiniz sonrasında

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:58:57 -->-> Daha önceki mesaj 19:58:22 --

sağolasın hocam.

keboozgur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burası Türkiye, ağzına Allah kelimesine alın rahat... Üzüldüm geçmiş olsun

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:59:59 -->-> Daha önceki mesaj 19:58:57 --

allah bunların bin türlü belasını versin diyorum başka bir şey demiyorum.

beytepeli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynen böyle..
hakimin kararı çok önemli. istediği kadar kanun yazın..
birini tanıyorum benzer durumu vardı. sonra 1 tek mesaj attı o mesajla başına iş açıldı rahatsız etmek tacizden. mesajda anormal değildi. yani çok sıkıntılı bu konular. suçsuzken suçlu olabilirsiniz..