Bir domainim var uzun süre yaşlandırmayı planladığım kendimce çok hoşuma giden film, dizi vb tüm herşeye uyan bir domain. Domain .org ancak com ve net uzun yıllardır dolu ve bırakmıyorlar bende .org yaşlandırmak istiyorum 2 yıl uzattım bile neyse sorum şu ;

Domaini ilk 01.05.2014 tarihinde kayıt ettim 6-7 ay önce yani ve 2016'ya kadar uzattım 510 günü var sonrasında yine uzatıcam şuan site film üzerine ve aylardır ilgilenemiyorum en son içeriği temmuz ayında girmişim 4 aydır içerik girmiyorum girdiğim konular zamanında hepsi özgün 300-500 en kötü okunması var hepsinin sitede toplam 58 yazı var

Googlede 882 index Yandexte 1.585 index var

Şimdi sormak istediğim ben bu projeye vakit ayıramıyorum bugun için konuşmak gerekirse ve yakın zamandada vakit ayırcağımı sanmıyorum ama domaini önemsiyorum ve uzun yıllar yaşlandırmak istiyorum daha sonrada yaşını kullanarak ve ilgi ile iyi yerleri gelmesini istiyorum

Sizlere sorum bu site böyle açık mı kalsın ?
Yoksa hostu sileyim boştamı dursun domain ?

İlerde proje kurmak istediğimde hangisini yapsam benim için daha iyi olur ? Hangisini yapsam ilerde proje kurduğumda google ile aramda sorun çıkmaz ve etkilenmem ?