@MUV teşekkür ederim alakadar olduğunuz için. Lakin bugün hadi önemli bir işi çıktı, dün akşam ticket oluşturdum. Daha önce de oluşturduğum bir ticket için geri dönüş olmadığında kendisi maksimum 8 saatte geri dönüldüğünü söylemişti. 8 saat bile çok uzun bir süre iken tamam dedim sesimi çıkarmadım. Dün akşam 22:30'da oluşturduğum tickete yanıt alamadım. 24 saatte mi geri dönülüyor yani? Sizce de bu durum çok mu normal?
Üstelik CPanel için de ayrıca ödemede bulunmuş olmama rağmen lisans süresinin dolması ne demektir Allah aşkına.
Haklısınız tabi ki, ben de büyük ihtimalle önemli bir sorun olduğunu düşündüğüm için gerçekten sizin adınıza kendisine ulaşma gereği duydum.
Kendisi bu akşam gelip bir açıklama yapacağını söyledi ben de detayları bilmiyorum dediğim gibi. En sağlıklısı kendisinin detaylı bir açıklaması yapması olacaktır. Geldiğinde aklınızda tüm soruları kendisine iletirsiniz. Ben doğrudur ya da yanlış diye başka bir firmanın konusunda yorum yapmayı doğru bulmuyorum. Sadece şunu söyleyebilirim önemli bir nedeni vardır illaki kimse böylesine bir durum ortaya çıkarmak istemez elinde olmayan bir neden olmadıkça.