Haklarını yememek lazım kaliteli ekipleri var. Özellikle tamindir iyi çalışıyor. Ekibide sağlam zaten bu kadar popüler olmalarının sebebide bu.
Hani google adil diyoruz ya ben ona dem vurdum. Hiç adil değil aslında bir firma bir konuda tekelse ne yaparsan yap şu günün şartlarında onu geçemezsin.
Sen 500+kelimelik tamamı özgün incelemeli resimli detaylı bir konu yaz. 500 tane sosyal medayadanda paylaşım yap. Üstüne konuya tanıtım linki al.. Sonra tamindir gelsin 100+ kelimelik sıradan bir makale yazsın senin üstünde garanti yeri var. Hani özgünlük falan burda hikaye oluyor. Googlenin çok söylediği kullanıcının içerikten faydalanması olayıda hikaye kalıyor. Siteye bir kere kafadan +%75 şans tanıyor. Sonrasını kendisi tamamlıyor.
Ha şu gerçek tamindir yerini sonuna kadar hakediyor. İncelemeleriyle ve konu mantığıyla. Ama bazı yerlerdede bizede şans verilmesi lazım.
Hocam zaten o sektörde bi gezginler bide tamindir maşallah neredeyse hemen hemen her önemli hit getiren kelimelerde ilk 2 sıradalar.Zaten diğer sitelerde bu 2 siteden sonra kendi arasında çekişiyor. Güncellemelerde de olan diğer sitelere oluyor.
Bu 2 site çok eski ve kendi sektöründe marka otoriter olunca geçilmeleri pek mümkün olmuyor.