Arkadaşlar merhabalar. R10'da ilk defa gerçekleşecek olan ihale sisteminden bahsetmek istiyorum. Turizm şirketi sahibi bir arkadasım var ve kendisinin 5 ülkede 15 tane rehberi var. Günlük olarak programlar yapmak istiyor ve belirli bir saatte online olarak yayına girmek istiyor ve twitter üzerinden soruları anlık olarak cevaplandırmak istiyor. Boş kalan zamanlarda da tanıtım videolarını yayınlamak istiyor. Kameraları bilgisayarları ve bos zamanlarda offline olarak yayın yapacagı sistemleri hazır. Sistem kısaca bu şekilde işliyor. Ben kendisine sistem hakkında bilgim olmadıgını ancak bunu yapabilecek olan kişiyi bulabileceğimi söyledim ve olayın tamamen tüm hizmetlerinin bende oldugunu söyledi. 20 bin tl ye kadar tekliflerinizi bekliyoruz. Ben ön hazırlık yaptım 10 bin üzeri olacağını söyledim.
Şimdi sizden istediğim ise bana word dosyasında bu hizmetlerin nasıl işleyeceği ile ilgili teklif vermenizi ve maliyet tablosu olusturulmasını profesyonelce bize hizmet verebilecek ve karşılıklı olarak anlaşma yapabileceğimiz kişilerden word dosyası şeklinde teklif bekliyorum.