fiberservers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Merhaba arkadaşlar

Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız. Firma olarak engelli arkadaşlarımıza kardeşlerimizi hosting konusunda sponsor olmaya karar verdik. Sponsorluğun belli bir günü belli bir süresi yok yıllık olarak açılacaktır ve her yıl otomatik olarak ücretsiz bir şekilde yenilecektir. Bu sektöre girmek isteyen engelli arkadaşlarımız bizlere her konuda danışarak bilgi alabilirler. Ayrıca maddi durumu yetersiz olan engelli arkadaşlarımız için domain sponsoru da olabiliriz.

Yapmanız gereken sitemiz üzerinden sipariş geçmeniz ve bize engelli olduğunuzu kanıtlayan raporu göndermenizdir.

Hosting paketinin tüm özellikleri limitsiz şekilde ayarlanmıştır.

Yürüme engelli biri olarak sizi takdir ediyorum yakında bir benzerini full managed sanal sunucu olarak yapacağız.

Web sektörünü fiziksel engeli olan arkadaşlar için kesinlikle öneririm,çevrenizde varsa önermelisiniz.

Bilişim bölümünde okulumda mesleki açıdan çok iyi durumda olduğum halde işletme bulmada vb. şeylerde ulaşımda çok sıkıntı yaşamıştım ve bilgisi olmayan öylesine staj yapan arkadaşlar yazılım,hosting,IT şirketlerine girerken ulaşım sorunumdan dolayı akşama kadar sistem kuruyordum.

Herkes bir kolaylık sağlarsa bu yardım sadece maddi değeri olan şeyler değil aracınızı rampanın önüne çekmemek bile olabilir ki o zaman engel diye bir şey kalmaz.

Not : Şuan ofisin önündeki rampanın önünde değil direk üzerinde bir nakliye kamyonu var.