arif83 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben kıza güvenerek profilindekileri kontrol etmedim belki de orada ki erkekler de eşlerine güvenerek bakmıyorlardır. ama bakacan demek ki. bu itler, evli bekar olduğuna bakmadan kadınları avlamak üzerine kurulan tezgah kurmuşlar. işte bunun için açtım konuyu olaya bak şaka gibi. karekteri sağlam kadınlar bulmalı da söylediğim gibi onlar çölde vaha gibi nereden bulacağız. metropol hayatı pek çok kadını aptallaştırmış. şehirde emin ol böyle şarlatanlar ve onların peşinden gidenler çok fazla. biri astroloji, horoskop ayağına kadın tezgahını açar diğeri yoga ayağına, diğeri mevlana ayağına bazıları da ortaya karışık yapar. cahil kızlar da o kendine hayrı olmayan babalarından daha büyük adamların yatağında cinsel ihtiyacını karşılar ne tür tuzağın içine düştüğünü anlayan olursa kafasını duvarlara vurur pişman olur ama iş işten geçmiştir artık anlamayan o yolun yolcusudur zaten kucaktan kucağa gezer.

şimdi sana bir şey söyleyeceğim sevgilisi bugün beni aradı ya "konuyu editle" diyerekten facebook şifresini ona vermiş uzun zamandır birbirlerinin face de gelen mesajlarını görüyorlarmış. taş olsa çatlar başıma gelene bakın. belki ceza almaz ama adliye de bir tur atsa tutuşur bir tarafı o korku bile yeter ona.
Hocam sevgilisi dediğiniz kişi sizi arayan kişi bu herif mi ?
Sizin konuşmalarınızıda okuyomuş okurkende belkide gülüyodur gerçekten yani sizi Allah kurtarmış şükredin bnce peki siz bu bayana para gönderdiniz sonuçta onun için mahkemeye verin dekont vs vardır elinizde önemli olan para değilde bu devirde bi insana bunu yapmak nasıl bişeydir anlamadım