ben kıza güvenerek profilindekileri kontrol etmedim belki de orada ki erkekler de eşlerine güvenerek bakmıyorlardır. ama bakacan demek ki. bu itler, evli bekar olduğuna bakmadan kadınları avlamak üzerine tezgah kurmuşlar. işte bunun için açtım konuyu olaya bak şaka gibi. karekteri sağlam kadınlar bulmalı da söylediğim gibi onlar çölde vaha gibi nereden bulacağız. metropol hayatı pek çok kadını aptallaştırmış. şehirde emin ol böyle şarlatanlar ve onların peşinden gidenler çok fazla. biri astroloji, horoskop ayağına kadın tezgahını açar diğeri yoga ayağına, diğeri mevlana ayağına bazıları da ortaya karışık yapar. cahil kızlar da o kendine hayrı olmayan babalarından daha büyük adamların yatağında cinsel ihtiyacını karşılar ne tür tuzağın içine düştüğünü anlayan olursa kafasını duvarlara vurur pişman olur ama iş işten geçmiştir artık anlamayan o yolun yolcusudur zaten kucaktan kucağa gezer.

şimdi sana bir şey söyleyeceğim sevgilisi bugün beni aradı ya "konuyu editle" diyerekten facebook şifresini ona vermiş uzun zamandır birbirlerinin face de gelen mesajlarını görüyorlarmış. taş olsa çatlar başıma gelene bakın. belki ceza almaz ama adliye de bir tur atsa tutuşur bir tarafı o korku bile yeter ona.

tatar59 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla hocam ben şikayetleri ettim profilinide sahtecilik diye şikayet ettim ama gerçekten aklım almıyor arkadaş listesindeki kadınların çoğu evli çok geniş insanlar gördüm gerçekten genişlik kavramını zorluyacak insanlar tanıdım ama ben böyle bi genişlik böyle bi rahatlık böyle bi cahillik görmedim hayatım boyunca. Yani başınızdan geçmese dicemki bu herifler yıllardır profil açmışlar hepsi sahte profil bizi yiyolar dicem ama bakıyosun öyle bi ihtimalde yok tamamen gerçek elhamdürüllah bizde müslümanızda hayatım boyunca bana böyle şeyler öğretmediler bende evlilik hazırlığı yapıyorum karşındaki insana ne kadar güvenirsen güven böyle şeyler varsa durup düşünmekmi gerekiyo anlamadım. Yani acayip enteresan bi durum nasıl bukadar aptal olabilirler bu adam yakında harem kursa profilindeki insanların yarısını düşünmeden gidicek demekki. Tipini geçtim burdaki kadınların kocaları bu yazıalnları görmüyormu benim eşim benim karım gidicek böyle bi şeyhe maşallah falan dicek yemin ediyorum dakiki düşünmem alır kafasını o herifin sakallarına *******. Böyle şeyler varda ben ilk defa görüyorum diyemi bukadar şaşırdım anlamıyorum ama gerçekten anlatamayacağım kadar şaşkınım. Devletin yapabilceği pek bişey yok gibi zorla alıkoyma yok tehdit yok bişey yok. *********** olduğunu kanıtlayan bi kanıtta yoksa hiç bişey olmaz gibi geldi.

O değilde inşallah yakında ben peygamberim diyen biri çıkmaz piyasaya o zaman bu erkeklerin vay haline....