fazla müridi yok cemaatcik oynuyorlar 1000 2000 kişiyle hepsi de hatasız kusursuz adeta ilah muamelesi çekiyor. "götürsün kızları hakkıdır" gibi müritlerinden gelen sözler ona kulluk edenlerin ne kadar aptal olduklarının göstergesi değil mi ? birde bu din tüccarlarının geneli çok yaşlı ve eli ayağı tutmayan çirkin tipler oluyor. arkadaş bu çirkinlikle brad pitt'in yapmadığı kız ortamını yapmış. inşallah yakında devlet bu şarlatanın peşine düşer.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:47:59 -->-> Daha önceki mesaj 02:25:02 --
inşallah yakında özel yetkili cumhuriyet savcıları sorgu odasın da öttürür bu soytarıyı.
valla hocam ben şikayetleri ettim profilinide sahtecilik diye şikayet ettim ama gerçekten aklım almıyor arkadaş listesindeki kadınların çoğu evli çok geniş insanlar gördüm gerçekten genişlik kavramını zorluyacak insanlar tanıdım ama ben böyle bi genişlik böyle bi rahatlık böyle bi cahillik görmedim hayatım boyunca. Yani başınızdan geçmese dicemki bu herifler yıllardır profil açmışlar hepsi sahte profil bizi yiyolar dicem ama bakıyosun öyle bi ihtimalde yok tamamen gerçek elhamdürüllah bizde müslümanızda hayatım boyunca bana böyle şeyler öğretmediler bende evlilik hazırlığı yapıyorum karşındaki insana ne kadar güvenirsen güven böyle şeyler varsa durup düşünmekmi gerekiyo anlamadım. Yani acayip enteresan bi durum nasıl bukadar aptal olabilirler bu adam yakında harem kursa profilindeki insanların yarısını düşünmeden gidicek demekki. Tipini geçtim burdaki kadınların kocaları bu yazıalnları görmüyormu benim eşim benim karım gidicek böyle bi şeyhe maşallah falan dicek yemin ediyorum dakiki düşünmem alır kafasını o herifin sakallarına *******. Böyle şeyler varda ben ilk defa görüyorum diyemi bukadar şaşırdım anlamıyorum ama gerçekten anlatamayacağım kadar şaşkınım. Devletin yapabilceği pek bişey yok gibi zorla alıkoyma yok tehdit yok bişey yok. *********** olduğunu kanıtlayan bi kanıtta yoksa hiç bişey olmaz gibi geldi.
O değilde inşallah yakında ben peygamberim diyen biri çıkmaz piyasaya o zaman bu erkeklerin vay haline....