spetsnaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben siteyi biliyorum fakat daha önce başka bir arkadaştaydı site forum içerisinde. geçmişte o satış ile ilgilenmiştim fakat rakamlardan sonuç alamamıştık. o manada şuan onla bir ortaklığınız mı var yoksa size mi sattı nedir bunu öğrenmek istiyorum
Hocam site hep bendeydi sadece r10 uyeliği arkadaşımındı kullanmıyordu ben kullanıyordum kendisi 2 senenin ardından nete donme kararı alınca işlemleri için mutli üyelik olmasın diye üyeliği kendisine verdim, Bende yeni üyelik için baş vurdum ve o arkadaşın daveti açıldı ve beni davet etti.

Anlıycağınız fiyatları makule çektik normalde bu site 200k dan aşşağı satılmaz geçmişi uzun 2 senelik mazisi var ve 1 senedir bu seviyelerde. ondan önceki 1 sene ise sürekli yükseliş halindeydi yani geçen sene arlaık ayında hiti günlük 20k lardaydı.

feezy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site adresinden once, eger mumkunse;

1) sitenin toplam faaliyet suresini
2) son 2 yillik adsense raporlarini(daha once paylastiginiz formatta olabilir)
3) son 2 yillik hit bilgilerini

Rica ediyorum. Eger benim icin uygun olacagini dusunursem, telefonda ya da yuzyuze gorusebiliriz.

Hocam şöyle söyliyim
2 senelik site gecen sene agustosa kadar 6-7k idi agostostan sonra 10-15klara aralık ayında 20k lara çıktı. Ocak ayından sonra 25k üstü sabitledi özellikle yaz aylarında reklam verenler google aralamarında azalınca 35k ları gördüğüde oldu.

Adsense kazançları gecen sene son 6 ay 2750 3250 3500 4000 4500 4500 şeklineydi

Bu senede yılınn başlarında 5.000- 5500 tl adsense 2-3.000 özel reklamlardan kaznaıyordu.

Daha sonra mobil tema yaptırdık ve mobile geçince kazanç adsense 7200 leri gördü, özel reklamlarsa değişmedi 2000-3.000 tl lerde oldu 3500 tl aldığımız aylarda var alamadığımız aylarda.

Özel reklamlar tamamen ilgi istiyor ben ise aşırı sıkıldım site işlerinden siteyi bilenler zaten biliyor, Bir kaç projemiz vardı onlarada başladık ödeme yaptık sonucunu beğenmedik beğenmediğimiz temalara toplamda 5.000 ödedik 3 ü bi yere 2 si bi yere olmak üzereki bizde yapacak adam bulamıyoruz diye vaz geçtik.