Vücut izin vermiyor diye birşey yok hocam.
Koşu temponu dilimlere ayırırsan rahat koşarsın.
Koşmaya direk hızlı tempo ile başlama. Hafif tempoda başla. Yavaş yavaş arttır.
2 dakika yavaş 5 dakika hızlı 2 dakika yavaş 5 dakika hızlı şeklinde koşun.
Ayrıca koşarken burnunuzdan nefes alıp ağzınızdan verin nefesinizi.
Bütün kaslarınız çalışır.
Birde koşu aralarında bekleyin. Aralıksız koşmayın. Yarım saat koştunuz diyelim. Dinlenin. Ve her dinlenmede vücudunuzu rahatlatacak hareketler yapın.
Ayaklarınızı sallayın, açma germe yapın. Aynı şekilde sadece ayakları değil kollarıda çalıştırın.
Bunu koşu bittikten sonra da yapın. Kaslarınıza ödül verin ki oda size geri dönüş sağlasın. Her çalışma sonrası duş almayı ihmal etmeyin. Ham kalırsanız hiç koşamazsınız.
Umarım istediğinizi yaparsınız, başarılar dilerim hocam.
Yarın deneyeceğim dediğinizi hocam. Burundan nefes alıp ağızdan vermek gerçekten rahatlatıyor. Onu yapıyorum sürekli. 2. günümdü bugün ama yavaş yavaş açılıyor insan. Duş almadan durmak imkansız oluyor zaten hocam
Teşekkür ediyorum tekrardan

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:19:59 -->-> Daha önceki mesaj 00:18:33 --
bende yeniden başlayacağım, programı yaptım bile, sabahları t25 programını yapacağım (25 dakika bir program fakat felaket terletiyor tam yağ yakmalık) akşam üstü de salona gidip vücut çalışacağım.
Hadi hayırlı uğurlu olsun o zaman hocam. Ben ilk önce yağlardan kurtulup sonra vücut çalışmaya başlayayım diye düşünüyorum. Şimdi başlayıp yağları kas yaparım diye korkuyorum oda fazlası olur artık

Ayrıca cevap için teşekkürler. Umarım istediğimiz gibi olur.