Bir kaç yıl önce kullanmak nasip olmuştu, kullanışlı ve kolay bir yazılım, fiyata gelirsek bu işi ciddi olarak yapmak isteyenlere göre normal ama haftalık annesinden babasından 50 lira harçlık alan bir çocuk yada 30-40 liraya buradan ıvır zıvır yaparak geçimini sağlayan bir öğrenci veya eticarette çok para var bende giricem diyen bir hayalperest için pahalı.
Ödediğiniz fiyatın yanında kendimce gereksiz bulduğum ve fuzuli masraf olarak değerlendirdiğim bir kaç özelliği de var ki xml entegresi de bunlardan biridir. Kim neden xml entegre etmek için ekstra 150 TL/$ gibi bir ücret ödemek istesin? Ben şahsen ideasoftu sırf bunun için tercih etmem alternatiflere yönelirim.
Şu anda çalıştığım ve eticaretinden sorumlu olduğum bir firma için düşündüğüm ufak bir proje var. Bu projede logo'da ki ürün ve stoklarımı güncel olarak internet siteme dökmek ve mal verdiğim firmalara xml desteği sunmak istiyorum. IdeaSoftta böyle bir imkanımız var mıdır? Varsa bunun ücreti nedir? Yıllık kaça mal olur? gibi soruların cevaplarını özel mesaj ile bekliyorum..
İyi satışlar..