ilahiyat istedigin bir bolum mu? yoksa nasilsa hukumet ilahiyat icin her sene bol keseden atama yapar, maas da 2000-4000 tl ohh kral gibi yasarim dediginiz icin mi?
Hocamm bunuda dusundum fakat secmemdeki amacin 2. Sirasindaydi
Bence oku kesinlikle bi şekilde insanlar yolunu buluyor iyi veya kötü.
Ama bir üni mutlaka bitmeli. Ama illa o bölüm değil madem öyle gir bi işe açıktan da bi bölüm seç oku. Açıktanda olsa diploman olur hemde çalışmış olursun ikisi de aradan çıkar.
daha alisamadan aciktan goturemem herhalde hocam alisabilecekmiyim orasida mechul dua edin bana
Nerede mutluysan orada ol. Neyi seviyorsa onu yap. Yoksa başarıyı yakalayamazsın. Zamanı geldiğinde başarı sana her kapıyı (makam,rutbe,para vs) açar merak etme.
nerede mutlu oldugumu daha tam kestiremedim hocam sorun orada
Öncelikle üni ye gittginde ilk yıl hangi bölüm olursa olsun memnun olmama ortama alışamama durumları vardı , tabi ki bu durum dersleri etkiler biraz
Okulu bırakmayı aklınızdan çıkarın , etrafınızdaki insanlar okul şöyle kötü bölüm şöyle kötü fln gibi bahaneler bulsalar bile siz kendi hayatınızı düşünerek ortamdan sıyrılarak devam edin .
Üniye alışınca keşke hiç bitmeseydi diyeceksiniz.
Lisede dediginizin aynisini yasadim unide olurmu bilmiyorum herkez bitsede atansak evlensik derdinde gibi geliyor