Selamun Aleykum abiler amcalar dayilar gerçekten konuyu açarken düşündüm ve karar verdim bunu tüm samimiyetimle soruyorum ben bir bòlümde okuyorum fakat çok hata yaptim sanki lisedeyken yazlari calisiyordum garsonluk vb. Hatta sigortali islerdede 2 yazimi verdim abiler çalışırken bune amelemiyim ben gibi sorular vardi universite imtihanina bir daha girmeye karar verdim Sakaryada okuyorum ama ne bilim derslerden odevlerden hocalarin calismazsaniz yapamayacaksiniz demelerinden herseyinden daha 4 ay olmasina rağmen iğrendim abi uniye gelirken mutlu olurum ins dusuncesiyle geldim ama suan tam tersi bi haldeyim hazirliktayim dersler zor kalirsam okulu birakmayi dusunuyorum o begenmedigim amelelik dedigim sigortali is bile gozumde mutluluk gibi geliyor belki makam rutbem olmayacak sigortali iste ama sanki ne bileyim sanki yani anlatamiyorum kendimi gencim tecrubem yok sanki bn mi yanlis bakiyorum bazi seylere madden ev araba hic biseyimde yok aileden cok kararsizim site isleri yapmak mi ne bileyim bana yardim edermisiniz fikirleriniz dusunceleriniz benim için değerli.

Okudugum bolum . Sakarya ilahiyat