Hocam sitenizi ilgilendiren özel durumlar için PM atabilirsiniz, genel sorular için burayı kullanırsak diğer tüm arkadaşlar olası cevapları ve çözüm önerilerini görmüş olur. Forum içerisinde niche ile ilgilenen ama bilgiyi kendisine saklayan bir çok insan var, umarım onlarda bu bölüme katılım sağlarlar. Pasta çok büyük olduğundan tüm forum üyeleri site açsa bile kimsenin kazancı düşmez.
Örneğin benim kendi niche sitelerim C class IP'de barınmakta. Kategori bazlı olarak 5 adet ana gruba ayırdım. Grup içerisinde +500 kelime makaleleri özellikle alt kelimelere yoğunlaşarak yazıyorum. bkz: kış lastikleri kelimesinde, yeni kış lastikleri, 20 inç kış lastikleri ya da ucuz kış lastikleri gibi alt keyworda sahip yazıları başka bir niche siteden " x model araba bakım önerileri " gibi içeriğe linkliyorum. Keywordların ilişkisel oranına bakıyorum. Algısal ilişkiye sahip siteleri böylelikle bağlıyorum birbirine. Lastik sitem yok, farz-ı misaldi söylediğim.
Verdiğin bilgiler çok aydınlatıcı ve günlerdir senin verdiğin cevaplar ile niche site için adımlar atabilcem, çok teşekkürler. detaylı bir makale yazabilirsen örneklerle bir çok arkadaşa yardımcı oluyorsun daha da yardımcı olursun diye düşünüyorum.