hocam new age cemaatlerin den biraz mevlana biraz astroloji, horoskop biraz kuantum biraz çekim enerjisi sonra namazın allah rızası için değil de enerji için kılınması vs vs çarpık sapık bir inanç sistemi işte. çok türedi metropol kadınlarının da hoşuna gidiyor böyle rahat inanç sistemleri nereye çeksen gelir ahlaki bir kuralları yoktur. asıl dert karı kız rakı balık sofraları zevki sefa. para peşinde olmayan bile egosunu tatmin etmek için koşar.
Bir cemaatin şeyhi olmak çok çok çok zordur. Kuvvetle muhtemel şeyhim diye kandırmıştır. Hadi bu adam bir cemaate katılmış olabilir ama şeyh olmak çok çok zordur. Ya da bu şeyh ise nasıl bir cemaati var çok merak ettim.
İstanbul'da ki birçok cemaat ile temaslarım mevcut, bu kişinin profilini bana gönderir misin rica etsem? Kimmiş bu ******** kansız öğrenelim, üzerimize düşeni yapalım.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:34:38 -->-> Daha önceki mesaj 15:31:39 --
haklısın hocam dün gece tam bir rezillikti beni tanımıyom demiş adamın haremine girmek için. onca emek ver söylediği yalana bak. kız daha kansız.
Kardeşim o kız dan kurtulmuşsun Allah'a her gün dua et.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:35:27 -->-> Daha önceki mesaj 15:34:38 --
sağolasın hocam. cümlemizi.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Allah sabır versin.