google'un indexlemesi için bir gün açık bıraktım hocam şimdi editledim. konuşmalar fotolardan daha iğrençti hocam arkadaşlar dün okudu galgayana geldi zaten, müritleri götür yakışır rakı balık yapalım ayağa kalktıysan diye iğrenç yollu kelimeler yazmışlardı. ben fotonun bir tanesini kopyaladım kaydettim arkadaşlar index aldıysa anlatır.

ewigo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öncelikle büyük geçmiş olsun giden gitmiştir takmayın kafanıza..

70lik milyonerin 18 lik sevgilileri oluyor da bu mu anormal ben son derece normal karşıladım özgür bir ülke isteyen istediği ile birlikte olma hakkı var *********** sahtekar olması bu adamı alenen ifşa etme hakkını size vermez bence profil linkini kaldırın başınız belaya girer haklı iken haksız konuma düşersiniz..

bi de rica etsem şu kaldırılan paylaşımları özelden biri yollayabilir mi işin aslını öğrenelim..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:01:44 -->-> Daha önceki mesaj 15:00:10 --

bi insan savunma yaparken allah'ı kitabı işin içine katıyorsa o adam yalancıdır hamd şükür ayağıyla yaptığı haltı doğru göstermeye çalışıyordur.

MoonLive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adam sana paylaşım yapmıs son paylaşım

Ne ilk ! ... ne de son ! ... bu densizlerin iftiraları ! bana da ak saçlıma da ! 30 yıldır devam ediyor !... çok da !? neyseee ...
Alemlerin rabbına hamdı senalar olsun ki ! ... tüm yaşamım boyuncaaa ne kimsenin sevgilisine , eşine , kızına yan gözle bakmayı bırakın ! … aklımın ucundan beri geçmedi geçemeeezzz !!!

Her pisligi yap sonra allah kat tanıdık geldi bir yerlerden