Merhaba arkadaşlar,
Lisemi bitirdim hazırlık sürecindeyim. 3 meslek arasında sıkışıp kaldım. Gerçi 2 diyelim biri cepte dursun diye düşündüm. Ben hayalleri çok uçuk kaçık bir insanım. Gelecekte çok büyük adımlar atmak istiyorum mesela küçüklüğümden beri hayalim iyi bir film yönetmeni olmaktı. Bunun üzerine Liseyi Radyo televizyon olarak okudum. Üniversite sınavına hazırlanırken üniversitelere baktım 400 ün altında kalan radyo televizyon bölümlerinin yaptıkları kısa filmlerine ve ders programlarına baktım. Açıkcası çok amatörce geldi bana. Ama bi yeditepe ve ipek universitesi çok farklı. ama puanları fazlaca yüksek. Bende dedim 1 sene daha hazırlanayım. Bu seferde Vatan aşkı tuttu mite strateji uzmanı olarak girmeye tutuldum. Araştırdım nasıl girilir nasıl edilir diye 4 yıllık bir üniversite bitirdikten sonra kpss den 80 puan ve üzeri alıyorsun ve herhangi bir yabancı dilde iyi bir seviyede olman gerekiyor. Ek dil ve belirtilen nitelikler girmene kolaylık sağlıyor. Bayağı cafcaflı bir serüven. maaşı iyi 4500 tl diye duydum. dedim en iyisi gireyim üniversite sınavına polislik kazanırsam 4 yıllıkta üniversite okuyayım açıktan üniversite bittikten sonra kpss derken kazanırsam edersem mite girerim diye düşünüyorum. Ama bu seferde Yönetmenlik hayallerim suya batıyor. Niye yönetmenliği geri plana attın dersen ben herşeyden önce ailemi krallar gibi yaşatmak istiyorum. Yönetmen olursam ya batarım ya çıkarım. Ya batarsam diyorum ve polislik veya mit daha yatkın geliyor kafama.. Yardımcı olun lütfen napcamı hiç bilmiyorum