Merhaba arkadaşlar.

Çok sevdiğim sözlendiğim bir zalim vardı. Ona zalim demeyi çok seviyorum. Bu kelime en çok ona yakışıyor. Zalim dediğime bakmayın, her gece ona bakmadan da uyuyamam.. Ulan bir sabah, sadece bir sabah olmaz mı onsuz uyanacağım yok işte.. Tam 9 aydır böyle..

Her sabah işe giderken, telefonla onunla görüştüğüm yerlerden geçerken, sigara yakarken, aynı AVM'lerde gezdiğimde, sinemaya gittiğimde sıçarken bile aklımda.. Çok koymuş demek ki bana.. Aslında o koymadı da hani ben sensiz 1 dakika bile yaşayamam sözleri yok mu? Bir anda yalan oluyor ya. Ulan ne koyuyor adama! Sanırım en çok o koydu!

Bu nasıl bir şeydir ya? Nasıl unutacağız biz? Nedir bunun formülü? Mükemmel bir boşluktayım. Düşmek istiyorum düşemiyorum. Çünkü sanırım en dipteyim. Hayatta mıyım değil miyim, bende bilmiyorum. Ruh'um.. Şiir'in Ş harfini yazamazdım şimdi yazsam kitap olur..

Hayatta en çok istediğim hemen hemen her şeyi ondan sonra elde etmek için çabaladım. Çabaladım ki belki onlarla mutlu olurum diye elde ettim ama olamadım. Oysa onunlayken hiç bir şeyim yoktu. Şimdi evdir arabadır paradır vs vs.. Onsuz yarım kaldım..

Belki bir gün bu yazımı okuduğumda kahkaha atacağım ama.. Ne bileyim işte.. Söz geçiremiyorum kendime..

Sakın unutmak için sevgili yapın demeyin. Başka bir kadını buna alet etmem!

Dipnot : Sevdiğim kız 3ay kadar önce nişanlandı. Ben ayrılalı 9 ay oldu.