sanada geçmiş olsun hocam. çok haklısın eğer borçlarım olmasaydı geçtiğimiz yaz evleniyorduk işte vardı hayır. üzüldüğüm nokta karşılaştığım rezil durum. allah rızkını artırsın , senin seyrettiğin yol ne güzel.

ClubMusicTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seninkisi yine seni çekmiş karşısına almış konuşmuş, benimkisi .......'dan eksik olmadığı gibi ha bire bana eski sevgililerini anlatıp duruyordu

Ben geçmiş olsun demeyeceğim çünkü verilmiş sadakan varmış. Benim evlilik hazırlığı yaptığım kız dünyalar güzeli birisiydi hatta manavgat ve alanyanın en güzel kızıydı ama insanmıydı? değilmiş. Şu anda bittiği için dua etmelisin çünkü işler ileri gidipte evlenseydin ondan sonra bu yada buna benzer şeylerin vukuu bulması yüksek olasılıkta olabileceği gibi şeytana uyup elini kana bile bulayabilirdin.

Kısacası eğerki üzülüyorsan çok yersiz, sen şükret ve kendin için duanı rabbimden eksik etme. Benim gibi evde işte gezmede hayatın her dakikasında günlük minimum 1,5 litre viski içen, her akşam alem yapan, karı kız değil, karılarla kızlarla gününü gün eden birisine rabbim öyle bir tokat vurdu ki, isyan etmek yerine şükretmek gerektiğini gördüm ve şu anda allahım kabul ederse herşeyden uzak durduğum gibi 5 vakit namaza başladım. Cebimdekinin 4/1'ini ihtiyaç sahipleriyle paylaşıyorum ve elimden geldiğince dini vecibelerimi yerine getirmeyle meşgulüm.

Allah herkesin gönlüne göre versin ama gönüldeki şeyler kötü ise iyiye çevirip versin.

Birde bir arkadaşımız bana bu tırşiğin profil adresini atabilirmi acaba.