doğru söylüyorsun kendine bile hayrı olmayan birine kapılıp gidenden daha gerizekalı kim olabilir ki ? kızın kalitesiz olduğunu bende biliyorum. ama birlikte yola çıktığım kimseyi hayal kırıklığına uğramadım. evet her şey bitti bu ay sonu gün alacaktık evlilik için. benim ailem yok, kız tarafın da bi anası ve bacısı vardı. dolayısıyla her şey hızlı gelişti.
Kusura bakmayın da burada o adamın suçundan çok, sizin nişanlım dediğiniz kadının yaptığı bir olay var. Adam ne derse desin, kadın insan olsa sizi böyle bir durumda yüz üstü bırakmaz, şükredin bence büyük bir beladan kurtulmuşsunuz. Nişanlım diyorsunuz peki aileler tanışıyor mu? Nişan taktınız mı? Adamın facebook adresini vs görmeye gerek yok, kendisinden 32 yaş büyük bir insanla adamla birlikte olandan her şey beklenir. Hayatına bak sen boşver.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:08:04 -->-> Daha önceki mesaj 21:07:29 --
farkındayım hocam. allah razı olsun.
Hocam bir bakıma iyi olmuş. Hayırlısını dile Allah tan. Evlensen de böyle olsaydı daha kötü olurdu iyi ki evvelden itiraf etmiş.
XOOM 2 ME cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi