ajansaplus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adminlerin anlayış göstereceğini ümid ediyorum. Bir arkadaşımıza gelecek sağlamış olacağız böylelikle...Sayfada iş ilanları bulamadığım için yükledim, yardımınız için teşekkür ederiz.

8 yıllık bir reklam şirketiyiz. İş ilanlarındaki web master bölümünden netice alamadığımız için buraya yazıyoruz. Arkadaşlar themeforest üzerinden lisanslı temalar satın alarak kurulumu yapılacak, müşteriden donelerin toplanması, dönüşün sağlanması gibi pazarlama elemanı ile koordineli çalışacak, aynı zamanda sunucumuzun bakımı konusunda destek aldığımız firmayla temas halinde bulunup 280 web sayfamızın hizmetinin takibini sağlayacak bir personele ihtiyacımız var

Kesinlikle tecrübeli personel arıyoruz, başlangıç seviyesinde başvuru olmaması rica olunur. Kalacak yer, maaş, SSK verilecektir.

Muğla / Milas'ta ( Havalimanına 10dk, Bodruma 30Dk. ) bulunmakta olan işletmemizin çalışmalarını facebook üzerinden Ajans APlus yazarak erişim sağlayabilirsiniz

Dönüşlerin yapılabilmesi için bizzat ulaşılması ve iş örneklerinin yollanması rica olunur

Arkadaşlar, lütfen başlangıç seviyesindeki işleri bize yollamayınız. Gerçekten bu konuda çok mağduruz ve nasıl personel alacağımızı da bilemiyoruz bu konuda

Wordpresin ham blog temasını bile adam referans olarak sunuyor, mahvolduk tek tek dönüş yapmaktan.

Çevrenizde varsa da bize ulaştırabilirseniz sevinirim. İlginiz ve yardımınız için teşekkür ederim.

Mustafa KAÇAN
Bodrumda yaşıyorum burada yaklaşık 10 yıldır web tasarım işi yapıyorum, wordpress ve joomla ile çalışıyorum yardımcı olmaya çalışırım.