direk degiştirirsem biliyorum kayıp olur hatta hepsi kaybolur 404 hataları cıkmaya başlar hatta sıfırdan site açmak daha mantıklı olur ben bu yüzden acaba böyle birşey yapılabilirmi diye araştırıyorum