Bakalım büyük bir risk alıyoruz görünüşte ama biz bu zamana kadar girdiğimiz işlerden zarar etmedik inşallah bunda da zarar etmeden çıkarız.
Yarın Basic alacağım. Ertesi gün ise expert alacağım. Konuya yazacağım zaten. Bakalım r10 da takip etsin. Batacakmıyız çıkacakmıyız herkes görsün...
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:41:00 -->-> Daha önceki mesaj 16:20:07 --
Bir arkadaşımız pm ile sormuş : "para çekme işlemlerinizi nasil yapiyorsunuz?" diye;
Para çekme işlemi için en önemlisi paypal şuan. 50 bakiyeniz olduğunda paypal'a paranızı çekebiliyorsunuz. Paypaldan da tabiiki bankanıza çekebiliyorsunuz.
Saygılar.
paypal şu an için çok uzun süreli ve yüksek komisyonlu. süreleri maksimumdan hesaplarsak 48 saat cointellect'den paypal'a aktarım, paypaldan banka hesabınıza 7 gün. komisyonu %3,40 + 0,35 işlem ücreti
ödemenizi dogecoin olarak bter(ben bunu kullanıyorum) veya başka bir markete alın ordan btcturk e atın sürelere gelince yine maksimum cointellect'den bter'e 30 dk orada dogecoini btc yapmak 1 dk ordan btcturk'e göndermek 2 saat komisyonlar ise btc gönderirken 0.0006 btc transfer ücreti dogecoinden btc çevirirken 1000 doge
paranızı btcturkden gün içinde saat 17:00'a kadar talimat verdiğinizde aynı gün içinde yatıyor paranız.
Şahsi fikrim Expert paket alırsanız batacağınız yönünde, ponzi sistemi uygulayan bir şirket olduğu için yavaş yavaş yolun sonuna doğru yaklaştılar. Sisteme ilk girip risk alan arkadaşlar güzel kazandı, bu saatten sonra bu derece ciddi bir yatırım sadece adamları zengin etmek olur. Bu konuya başka yorum yazmayacağım, umarım paranızı çıkarırsınız, ben uyarmak istedim.
Sayın PisiPC neredeyse her cointellect konusunda sizi görür gibiyim lütfen diyeceklerimi yanlış anlamayın.
cointellect belki bir ponzi belkide değil bunu hiç bir zaman kesinleştiremeyiz taki piyasadan gittikleri güne kadar. ödemeler yapıldığı sürece sıkıntı yok. bu işe girecek kişiler zaten araştırıp kendilerini hesaplayıp giriyorlar neden her cointellect'e giren kişiye bunu söyleyip umutlarını kırmaya çalışıyorsunuz?
o işe giren kişinin kenarda kaybetmeyi göze aldığı bir miktar var ve değişik bir şekilde değerlendirmek istiyorsa neden olumsuz bir şekilde karışıyorsunuz. bunu sadece size değil her para yatıran kişiye aynı yorumu yapanlar için söylüyorum.
Bu site temmuz ayında çıktı ortaya siz hiç 4 ay ayakta durup kaçan ponzi gördünüzmü. eğer ponziyse en azından 1 yılını doldurur öyle gider bu kadar süredeki para onlar için hiçbirşeydir. en azından 1 sene piyasada durmalıki 1 sene sonra gelecek müşteriler asıl parayı yatıracak olan müşterilerdir.
siz bir dükkan açsanız hergün para girişi olsa 4. ayda kapatırmısınız? ayrıca ponzi sisteminde çarkın bozulması için yeni üye girişinin durması veya sistemdeki tüm kullanıcıların aynı anda yatırdıkları parayı istemesi lazım yoksa başka türlü çark durmaz.
ayrıca hatırlarsanız 2010 yılında bitcoin içinde balon demişlerdi ama sene 2014 oldu hatta 2015 olacak dahada büyüyerek yoluna devam ediyor.
tamam belki adamlar 8-9 ay sonra kaçıp gidecekler, iyide ben zaten paramı 72. günde amorti ediyorum o saatten sonra gitse ne olur gitmese ne olur. ayrıca ben sistemin en az 1 sene açık kalacağını öngörüyorum bakalım ne olacak sonucu merak ediyorum bende